در حال نمایش 4 نتیجه

هزار و یک نسخه مجرب برای تقویت نیروی جنسی و درمان زودانزالی

120,000 تومان
کتاب هزار و یک نسخه مجرب برای تقویت نیروی جنسی و درمان زودانزالی اثر علی کلاتی انتشارات ارمغان طوبی اثر پیش رو از مهم‌ترین و مؤثرترین و بی عارضه ترین نسخه‌های طبیعی برای درمان مشکلات جنسی است که گردآوری شده ابتلا به مشکلات جنسی تأثیری عمیق و گاهی جبران‌ناپذیر بر زندگی زناشویی دارد،مسأله شایع امروز که موجب بروز مشکل ناکامی جنسی مخصوصاً در زنان می‌باشد مسأله زودانزالی مردان است. این بیماری ممکن است به‌مرورزمان شخص را دچار بی‌میلی و ناتوانی جسمی هم بکند. ازاین‌رو نگارنده در این کتاب با استناد به روایات برای تقویت نیروی جنسی و درمان زودانزالی راه‌کارهایی مناسب را ارائه می‌دهد.

حجامت و فصد در نگاه طب اسلامی (اولین کتاب اجتهادی حجامت و فصد)

198,000 تومان
کتاب حجامت و فصد در نگاه طب اسلامی (اولین کتاب اجتهادی حجامت و فصد) اثر رضا نظر پور انتشارات ارمغان طوبی کتاب حاضر، ترجمه بحث حجامت کتاب عربی «دراسة فی طب الرسول المصطفی(ص)، می باشد. که منور به مقدمه استاد تبریزیان و گواهی ایشان است.برخی از عناوین موجود در این کتاب عبارتند از: تعریف حجامت، تاریخچه حجامت، نقش خون در بدن، بررسی اجتهادی حجامت در روایات، اقسام حجامت، حالاتی که باید در آنها حجامت کرد، بررسی حجامت درمانی در روایات، انواع حجامت درمانی، کیفیت حجامت، تعریف فصد، تاریخچه فصد و ...

شرفنامه به نثر فارسی

150,000 تومان
کتاب شرفنامه به نثر فارسی اثر نظامی گنجوی برگردان به نثر روان زریندخت دانش انتشارات ارمغان طوبی . این کتاب بخش اول از مثنوی اسکندرنامه است. نظامی در اسکندرنامه زندگی اسکندر را به نظم می کشد. در شرفنامه از اسکندر به عنوان یک فاتح بزرگ یاد شده است.نظامی در قالب شعر در بیان فتوحات، جنگاوری ها، رشادت ها و خرمندی اسکندر تا آنجا پیش می رود که از اسکندر شخصیتی نزدیک به اسطوره می سازد. مثنوی اسکندرنامه جز اشعار غنایی دسته بندی می شود؛ ولی بعضی معتقدند نظامی در این اثرخود قصد رویارویی با شاهنامه ی فردوسی را داشته است.

اقبالنامه

100,000 تومان
کتاب اقبالنامه اثر نظامی گنجوی برگردان به نثر روان زریندخت دانش انتشارات ارمغان طوبی . اقبال نامه یا خردنامه، ششمین نامهٔ نظامی گنجوی (۵۳–۶۱۴ ق) است. نظامی اقبال نامه را به نام «عزالدین مسعود بن ارسلان» سلجوقی منظوم گردانیده است. اشعار این دفتر با نیایش پروردگار و نعت پیامبر اسلام آغاز می شود و سپس با افسانه هایی چون افسانهٔ ارشمیدس با کنیزک چینی، افسانهٔ ماریهٔ قبطیه، افسانهٔ خراسانی و فریب دادن خلیفه ادامه می یابد. از دیگر داستان ها و حکایات کتاب می توان به ذوالقرنین دانستن اسکندر، داستان او با شبان دانا و احوالش با سقراط یا گفت وگوی حکیم هند با وی و هفت حکیم دیگر اشاره کرد. بخش دیگر اشعار به ذکر گفتارهایی از اشخاص مختلف چون ارسطو، والیس، سقراط، بلیناس، هرمس، اسکندر، افلاطون و دیگران دربارهٔ آفرینش اختصاص دارد. ادعای پیامبری اسکندر و ادامهٔ جهانگردی او تا مناطقی چون هند، ده سرپرستان در عرض جنوب و سرزمین یاجوج و هم چنین وصیت نامهٔ اسکندر از دیگر مطالب کتاب محسوب می شود. در انتها نیز اشعاری در ستایش ملک عزالدین مسعود بن ارسلان آمده است.